mun. Chisinau, sos. Muncesti, 170

English version   Русский язык     022 522 794 office@hidrocom.md

Ghidrohit

Materialul hidroizolant cu efect de penetrare, pentru construcţii din beton şi suprafeţe tencuite.

Descriere

 GHIDROHIT este destinat pentru hidroizolarea, sporirea rezistenţei la frig, majorarea durabilităţii şi a duratei de exploatare a oricăror construcţii din beton şi a suprafeţelor tencuite. Se recomandă utilizarea GHIDROHIT-ului  pentru articolele din beton monolit şi construcţiile asamblate, asupra cărora se înaintează cerinţe severe privind impermeabilitatea sub influenţa acţiunii atât pozitive, cât şi negative a apei.

Acţiunea GHIDROHIT-ului

Efectul hidroizolant la utilizarea GHIDROHITului  se obţine în rezultatul reacţiei şi cristalizării ulterioare a componentelor GHIDROHIT-ului cu compuşii betonului. Cristalele noi formate îngustează capilarele betonului, astfel protejându-l împotriva infiltrării apei. Adâncimea de pătrundere a cristalelor hidroizolante atinge valoarea de 10-15 cm în corpul betonului de la suprafaţa prelucrată cu GHIDROHIT. Astfel, construcţia cu grosimea  de 10-15 cm devine impermeabilă.

Domeniu de utilizare

  • Fundamente;
  • Subsoluri;
  • Piscine;
  • Fântâni;
  • Parcări subterane;
  • Încăperi ale spălătoriilor auto;

Punerea în operă

  • PREGĂTIREA SUPRAFEŢELOR SUPUSE HIDROIZOLĂRII

Principiu de acţiune al GHIDROHIT-ului constă în umplerea capilarelor betonului la adâncimea de până la 10-15 cm. De aceea, pregătirea suprafeţei constă în eliminarea substanţelor improprii (murdării, vopsele etc.), care pot împiedica pătrunderea materialului în capilarele şi microfisurile betonului. Aceasta se efectuează cu o perie metalică sau cu o  instalaţie de stropire cu apă. Înaintea aplicării GHIDROHIT-ului, se umezeşte intensiv suprafaţa.

  • PREPARAREA MORTARULUI

Preparaţi amestecul în raport de 2 părţi de GHIDROHIT  la 1 parte de apă (conform volumului). Turnaţi apa în amestecul uscat GHIDROHIT (nu invers). În timpul utilizării, mortarul se amestecă regulat. Este necesar de a pregăti o cantitate de mortar care poate fi utilizată timp de 30 min.

  • APLICAREA

GHIDROHIT  se aplică cu ajutorul periei sau pulverizatorului pe  suprafaţa betonului sau tencuielii în 2 straturi. Consumul materialului constituie: 0,4 – 0,5 kg/m2 pentru fiecare strat. Al doilea strat se aplică în intervalul de 2-6 ore (după ce s-a uscat primul strat). Preventiv aplicării a următorului strat, se umezeşte suprafaţa

Atenţie:Lucrările de aplicare a materialului trebuie efectuate la o temperatură a suprafeței betonului de la +5ºС la +35ºС.

 

Preţ:  2200 lei / căldare (25 kg)