mun. Chisinau, sos. Muncesti, 170

English version   Русский язык     022 522 794 office@hidrocom.md

Sofex-TMS-2002

Detergent industrial Sofex-TMS-2002, marca B

Introducere

Sofex-TMS-2002 elimina grăsimi, uleiuri minerale,săruri ,bitum de pe suprafeţe din : marmură, beton, cărămidă,piatră naturală, ceramică etc. Are un efect de degresare sporit.

Descriere

 Sofex-TMS-2002 este un concentrat care conţine acizi organici şi anorganici, nu se oxidează şi nu se polimerizează. Nu formează  compuşi toxici în urma reacţiei cu apa sau aerul. Sofex-TMS-2002 se elimină de pe suprafaţa prelucrată cu ajutorul apei. Nu prezintă pericol de inflamare şi explozie. Nu îşi pierde proprietăţile în urma expunerii la îngheţ.

Termenul de păstrare: 12 luni.

Ambalajul: Se păstrează în recipiente din plastic.

Utilizare

Detergentul Sofex-TMS-2002 se amestecă cu apa în proporţie de ( 1:1, 1:20) în dependenţă de gradul de murdărire a suprafeţei care urmează a fi prelucrată. Preventiv se recomandă de a agita concentratul, în urma prelucrării se curăţă suprafaţa cu ajutorul apei. Obiectele din sticlă trebuie să fie protejate de acţiunea detergentului. Proprietăţile concentratului sporesc dacă soluţia are temperatura de 70–90OС. Pe timp de iarnă se recomandă amestecarea cu apă caldă, concentratul din care urmează  a fi pregătit amestecul se încălzeşte la temperatura de 25 – 35OС.

Măsuri de precauţie:

Lucrările se efectuează în mănuşi,ochelari şi mască de protecţie. În cazul dacă concentratul a pătruns pe piele sau ochi, este necesar de a spăla abil cu apă şi să vă adresaţi medicului.

Preţul:  85 lei / kg